Csak meccs legyen… és miccs

Szinte mindenki az EB-döntőt nézte tegnap este. Ily módon a TVR1 is végre abszolut első lehet a piacon, de nem akármikor, csak amikor meccs van. Napközben a közszolgálati csatorna ratingje alig érte el – egy alkalommal, 15 percig – a 2%-ot, míg a focidöntő élő közvetítése közben ez az arány 18%-ra nőtt, magasan vezetve a rating-versenyt. Akik nem a döntőt nézték, azokat elsősorban az OTV és az Antena 1 bűvölte a képernyő előtt, az előbbi 3,1, utóbbi pedig 2,72 százalékkal messze lemaradva követte a közszolgálati csatornát. No comment.

4 válasz: “Csak meccs legyen… és miccs”

  1. Zoltan

    Ez egyaltalan nem meglepo. A kozszolgalati tevetarsasagok nezettsege minden orszagban hanyatloban van.

    Annak ellenere, hogy a TVR tobb olyan filmet is sugaroz amelyet kulfoldon a magankezben levo adok sugaroznak, es annak ellenere (vagy eppen azert), hogy a legkiegyensulyozottabb a hiradasuk nem tudjak felvenni a tobbiekkel a versenyt. Sokkal nagyobb piaci reszesedesuk kene legyen, de sajnos ez inkabb a tevenezoket minositi le.

  2. acs

    en ertem azt , hogy no comment, de akarsz ezzel valamit mondani? mert nem nagyon sikerul

  3. Kojak

    pl azt, hogy az OTV-nek van az egyik legstabilabb nezettsege

  4. Viktor

    Zoltan,

    nem feltetlenul a sor vegen allnak a kozszolgalati tevek mashol–pl. a BBC a tokeletes ellenpelda. Teljes mertekben kozszolgalatu, messze elol jar a minosegben es nezettsege ugy a briteknel mint kulfoldon nagy. Ja, es nem csak hircsatornaja van. Tobbek kozott a BBC sugarozza a Top Gear-t, az Attenborough-fele dokumentumfilmeket, a Dr. Who-t, az East Enders-t stb.stb. Noha az Arte nem kozszolgalatu a klasszikus definicioval elve, de annak is az atlagos nezettsege 2,7%.
    Persze, kisse civilizaltabb kozegekrol beszelunk…
    Mnaszoval, ne altalanositsunk.

Válasz

Spam Protection by WP-SpamFree