Új kollégák, elfogadott jelentés

Végtelen populizmusában még mielőtt többet ártana, mint hasznosat tenne, a Parlament végre megszavazta az új OAT-tagokat (Narcisa Iorgát, Mihai Mălaimaret, Christian Mititelut, valamint újabb mandátumot szavazott Cristina Trepceanak). Várva várt döntés volt ez számunkra, hisz hónapok óta folyamatosan kvórumhiány fenyegetett, sőt november elejétől (a választási kampánnyal egyidőben) teljesen döntésképtelenné vált volna a testület, hisz újabb két tagnak járt volna le a mandátuma. Volt még ilyen helyzetben az OAT, de nem választási kampányban, nem egy új választási rendszerre épített újfajta audiovizuális kampányban, amelynek felügyelete igen komoly kihívások elé állít majd bennünket. Jókor jöttek, vártuk őket.
Szintén kedden – miután kvórumhiány miatt a következő ülésre halasztottunk egy sor döntést – a két ház vegyes bizottsága meghallgatta és elfogadta éves jelentésünket, majd plénum elé terjesztve meg is szavazta. Meglepően operatívak voltak.
A www.cna.ro honlapon megtalálható azoknak a tévéknek, rádióknak és kábeleseknek a listája, amelyek jelezték a választási kampány tükrözésére vonatkozó szándékukat. Mint várható volt, a hangsúly a vidéki sajtón lesz, és a legnézettebb országos televízió, a PRO TV tartózkodik.

2 válasz: “Új kollégák, elfogadott jelentés”

  1. Colombo hadnagy

    Kérdes , igy magunk között mint rendőrök:
    A “dönésképtelenségnek” van valmi köze a “döner kebap”-hoz?

  2. Kojak

    Nincs, csak a hab a tortán. Volt. Mert korrigalom. Kösz.

Válasz

Spam Protection by WP-SpamFree