Bloggolni vagy nem bloggolni?

Íme egy újabb kihívás. Bloggolni vagy nem bloggolni? Ha bloggolni, akkor ez kinek jó? és miért? Mit oszthatok meg veletek ezen a felületen? A véleményemet… gondolataimat erről-arról. Miközben arról győzködöm magam, hogy inkább bloggolni, mint nem bloggolni, folyton valami igazságtalanság-érzet nyugtalanít. Hisz mi mást oszthanék meg itt veletek véleményeimen és gondoltaimon kívül? Azt hiszem, igencsak felületes és kockázatos kizarólag a véleménye alapján megítélni bárkit… különösen ebben a műfajban. Hiszen mi a vélemény a cselekedethez képest? Mi a vélemény az érzéshez képest? A tapasztaláshoz képest? Persze, valószínű összefüggésben állnak egymásal. De mi van ha mégsem? Csalódunk, mert az összefüggések nem találkoznak elvársainkkal, ízlésünkkel? Talán jobb, ha ezt a pszichológusokra bízzuk. Szóval létezik egy kommunikációs kényszer, ennek igyekszem majd eleget tenni. Előrebocsátom: nem hiszek a virtuális megismerésben, de hiszek a vélemények szabadságában, ha nem mondjuk ki vagy nem írjuk le, akkor is. Ha van egy percetek, fáradjatok bennebb.

5 válasz: “Bloggolni vagy nem bloggolni?”

  1. zs

    Már vártam mikor szánod rá magad, hiszen írni is tudsz, stb. A tegnapi gáspi-hírnél már tudtam, hogy lesz. Sok sikert, s minden jót! :)

  2. Lepi

    Na te, megelőztek:p
    csak hajrá, több hegyes-sízős sztorit, s kevesebb politics-t, ha már easy a blog. S üdvözöljük a családot innét ködös Klausenburgból.

  3. Kn

    Érdeklődve olvasom az író femilit! Jöjjön csak jöjjön a blogolás!

  4. Metoikosz

    a blog fölöttébb érdekes dolog

    üdv és ismeretlenül is virtuális köszönet és kitartást!

    Laleó

  5. Árus Zsolt

    Látom végül a nem mellett döntöttél.
    Bizonyos értelemben igazad van, így, ahogy nekifogtál valóban kár lenne folytatni.

Válasz

Spam Protection by WP-SpamFree